My story


Visst har vägen varit lite krokig ibland,ändå har jag lyckats me två egna fantastiska idag vuxna me egna. Malin 33 (August 6,Ella 4) John 30 (Felicia 10, och lille Viggo som idag är 7veckor :O)),ett kvitto på att man lyckats bättre än något annat! Själv är jag en tvättäkta Skåning född 1956 strax utanför Malmö. Karriären började som för många andra i min ålder på Kockums varv,men med far och brödrar på samma plats kände jag att jag va tvungen att dra…. Provat på de mesta som haft me montage och smide att göra,nästan 6år på Öresundsbron va väl det häftigaste vågar jag påstå

Det genuina intresset för amerikanska (jänkebilar) och motorcyklar (sista mc:n en Boss Hoss) har alltid funnits,första bilen va jag inte ens 18 när jag skaffade. Sen har det rullat på med då vissa avbrott för barn/hus b.la. Dock har alltid Oldsmobile legat närmast hjärtat,trots tummen ner av vissa då jag rullade hem SuzieQ en Fastback 98 från 1949 är detta idag min stolthet. Svensksålda äkta 442:an idag endast 9500 garanterade mil,fanns det en annan tanke med. Blir sonens en dag….

Tyvärr drabbades jag för ett gäng år sen av nya folksjukdomen Cancer,har genomgått åskilliga behandlingar som får en till att stå upp. Mitt intresse har gett mig massor av nya fina vänner,en del gamla finns mé kvar klart. Alla dessa tilsammans me mina barn,barnbarn och nya utmaningar har fått mig att inse. ATT den som har flest saker när han dör vinner ”INTE”,så motorcyklar bilar och massor av annat som ändå alldrig skulle bli klart men någon annan ville ha är sålt.

Så isället räckte pengarna till ett drömställe (skogsbruk) i lilla men internationellt stora byn Enviken 3mil norr om Falun. Och här snackar vi RockaBilly i ”stora” mått,så tillsammans mé mina goda vänner på CoppermineCruisers i Falun och nya hela tiden. Blir dagarna fyllda med massor hela tiden då jag är upp. Emellan måste jag ju hem,mest för att träffa barn och barnbarn och då blir det klart en och annan fest i Svedala oxå.

Visst finns det massor av kvinnor som förtjänar en riktig smäll,men föraktar dom män som är fega nog att dela ut dessa. Så barn,djur,kvinnomisshandlare,samt drogmissbrukare slipper jag gärna!!

Som slutord vill jag då säga… Att alltid sluppit att bli jagad av fogden,behöva springa med backspeglar för att jag burit mig dumt åt,inga skulder till någon eller banken. Och ha förmånen att kunna pendla mellan mitt eget i Svedala-Enviken som idag är mitt andra hem. Utnämner jag mig själv till en riktigt LYCKLIG MAN!

Waya Con Dios Den PG

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.